Osman Acar'ın en acı günü

Osman Acar

Yüksek İhtisas Hastanesi eski başhekimi, Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Osman Acar'ın babası Haydar Tayan Acar vefat etti. Baba Acar'ın cenazesi dün Çarşı Camisinde Kılınan namazın ardından Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi.

UZUN ZAMANDIR HASTAYDI

Eski Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Acar’ın babası Haydar Tayyar Acar vefat etti. Yaklaşık 3 yıldan bu yana rahatsız olan 83 yaşındaki Tayyar Haydar Acar’ın cenazesi Çarşı Camisinde kılınan ikindi namazının ardından Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi. Baba Acar’ın cenazesi önce yaşadığı eve getirildi. Buradan Çarşı Camisine getirilen Acar’ın cenazesinin başında çocukları Osman Acar ve diğer kardeşleri taziyeleri kabul etti.  

 

YÜKSEK KATILIM OLDU

Uzun zamandır rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Tayyar Haydar Acar’ın cenaze namazını Müftü Bekir Gerek kıldırdı. Çarşı Camisindeki namaza Kırıkkale Valisi Ali Kolat AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal Ramazan Can, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal başta olmak üzere diğer çevre ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları ve belediye başkan adayları, siyasetçiler, iş adamları sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri ile Osman Acar’ın meslektaşları, arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Cenaze&rir definden sonra Acar’ların evinde Kuran-ı kerim okundu.

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama